×
GOLF EN SAFARI

De mooiste golfclubs van Nairobi liggen op u te wachten op een steenworp afstand van het charmante logeeradres dat wij bij deze reis in gedachten hebben.

Verdeeld over twee dagen zijn er maar liefst vier clubs om te bezoeken, een goede swing te oefenen, en te genieten van de exclusieve, ontspannen sfeer en de prachtige banen: Karen Country Club, Windsor Golf & Country Club, Royal Nairobi Golf en Country Club.

Een keuzemenu dat kan worden ingedeeld naar eigen wens. Na het tweedaagse verblijf in de hoofdstad gaat de reis per auto naar de befaamde Mount Kenya Safari Club. Hoewel de uitdagingen van deze baan niet rivaliseren met die van Nairobi, is het omliggende landschap ronduit schitterend en de gastvrijheid onevenaarbaar.

De volgende golf dag speelt zich af bij het Naivasha meer in de vallei van de grote Afrikaanse rift, op de prachtige 18 holes baan van de Great Rift Valley Lodge & Golf Club.

Het laatste deel van de reis leidt naar het bijzondere Masai Mara reservaat. Dit juweel biedt in elk seizoen een spektakel aan wildleven, maar het wordt ronduit onvergetelijk wanneer de grote migratie-kuddes uit het naburige Serengeti park aankomen, om van ongeveer juli tot oktober de Masai Mara hun thuis te noemen. De terugvlucht van Masai Mara naar Nairobi is een kans bij uitstek om te beseffen hoe uitgestrekt de Afrikaanse savanne is en hoe dichtbevolkt ons eigen land.

LES MOMENTS FORTS

- 4 parcours de golf de grande qualité

- Un safari toujours inoubliable dans le Masai Mara


QUAND DOIT-ON ALLER
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec