×
DE HOOGTEPUNTEN VAN ZUID-AFRIKA

Een reis van 15 dagen ter plaatse die de essentiële klassiekers van Zuid-Afrika meeneemt. De perfecte samenvatting voor een eerste reis naar Afrika en een kans bij uitstek op een vakantie met hoog rendement! Het eerste deel van de reis is gewijd aan het bezoeken van de zogenaamde Panoramas-route in de oostelijke Drakensberg. Gesneden door de Canyon of the Blyde Rivier, bieden deze routes indrukwekkend uitzichten. De reis begint met een eerste safari in een privéreservaat in het Kruger National Park.

Om vervolgens Swaziland te doorkruisen voor een overnachting en de 'Olifanten kust' te bereiken voor ecotoerisme aan zee, inclusief kanotochten op de lagunes, snorkelen op de koraalriffen, bezoek aan vissersdorpjes, dolfijnen spotten, paardrijden, etc. In perfecte aanvulling op het Kruger, bevat de route een tweede safari in het reservaat Hluhluwe - Umfolozi, bekend om zijn neushoornpopulatie en andere endemische soorten.

Het tweede deel van de reis, na een korte vlucht van Durban naar Kaapstad, zal zich afspelen rond de wijngaarden van Zuid-Afrika en de steden Stellenbosch, Paarl en Franschhoek aan de ene kant en Kaapstad aan de andere kant. Het ligt aan de voet van de Tafelberg en vormt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio met het Kaapse Schiereiland, Kaap de Goede Hoop, kolonies pinguïns en zeeleeuwen, de botanische tuinen van Kirstenbosch en de wijngaarden van Constantia. Een compleet beeld in een prachtige reis van ruim twee weken!

UW REISROUTE

- Johannesburg

- De weg van Panoramas

- Kruger Safari

- Swaziland

- De kust van olifanten

- Zululand safari

- Durban

- Cape Vineyards

- De stad Kaapstad

STERKE MOMENTEN

- Panorama's Route in Eastern Drakensbergs

- Dieren safari in open 4x4

- Een ecotoerisme aan zee

- Dieren Safari in Umfolozi-Hluhluwe Park

- De Wijnroute

- Kaapstad met de Tafelberg

- De Kaap de Goede Hoop


QUAND DOIT-ON ALLER
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec