×
WELKOM IN INDIË

India is zonder twijfel een land die met geen enkel ander Aziatische bestemming kan worden vergelekend. Heel apart en eigenzinnig en doordrongen van een rijke cultuur. De reiziger gaat er best heen met een heel 'open' instelling, want dat is de enige mogelijkheid om dit continent in één land te kunnen vatten.

's Werelds grootste democratie telt meer dan één miljard inwoners ... waarvan u soms de indruk krijgt dat u ze allemaal in één keer te zien krijgt. Het is een mengelmoes van kleuren, geuren en geluiden, die alleszins indruk maakt, maar die niet iedereen even op prijs stelt.

India is ook vaak een zwart-wit ervaring : sommige reizigers hebben er na een keer meer dan genoeg van, andere willen keer op keer terug ! Een ding is zeker echter, eens gebeten door het land laat het je echter nooit meer los!

Wij zijn zeker overtuigd : India is een prachtige bestemming, met meer dan genoeg inhoud om tien keer opnieuw te gaan. Rajasthan is de beste optie voor een 'eerste keer', om te vervolgen met Tamil Nadu en de tropische stranden van Kerala ... en daarna eens naar de bergstreken van Ladakh of de exotische Laccadiven, India's versie van de Malediven ?


HOOFDSTAD
JETLAG
VISA

New Delhi

GMT+5

Noodzakelijk


BESTE REISTIJD?
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec