×
CEYLON TEA TRAILS
Ceylon Tea Trails omvat 4 bungalows, gebouwd in de 19e eeuw door thee planters en omgebouwd luxe hotels. De bungalows liggen in het hart van prachtige met thee bedekte hellingen en zijn ingericht met een mix van koloniale en eigentijdse decoraties. Verspreid over de vallei herbergen ze elk een paar kamers (maximaal 6) en duik je op die manier volledig in de mythische koloniale sfeer en verouderde theeplantages.

Elke bungalow is uniek - Castlereagh en Summerville liggen aan het meer, Norwood kiest voor een panoramisch uitzicht en Tientsin, die is de meest traditionele en koloniale van de vier.

Tea Trails biedt een breed scala aan activiteiten waaronder bezoek aan een theeplantage en een theefabriek, tennis, golf in Nuwara Eliya en raften in Kitulgala. Gemarkeerde paden laten je toe om van de ene bungalow naar de andere te wandelen terwijl je geniet van de prachtige landschappen en vegetatie. Voor de meer atletische reiziger is de beklimming van de Adams Peak, een unieke pelgrimsoord, een leuke uitstap en uitdaging waard.