×
NAMIBIË MET KLEIN VLIEGTOESTEL

Vanuit de hoogte … zoals de naam al aangeeft hebben we deze route zodanig uitgestippeld dat luxe, charmante, soms goed verstopte adresjes elkaar opvolgen dankzij korte vluchten in een klein vliegtuigje. Behalve de grandioze vergezichten over unieke geologische formaties kan dankzij het vliegen de reistijd danig worden ingekort, zodat in minder dagen meer kan worden gedaan en gezien.

De eerste etappe is voor klassieke dier-safari’s in het Nationale Park Etosha en de grote zoutvlakte aldaar. Daarna wordt de reis vervolgd naar de grenzen van de ‘Skeletten-kust’, in het hart van Kaokoland. Een droge streek met een bijzonder flora en een fauna met dieren die zich listig hebben aangepast aan het watergebrek, zelfs enkele grote zoogdieren. In deze regio leven tot op de dag van vandaag de ‘Himba’ herders.

Na een prachtige vlucht over de ‘Skeleton Coast’ kan men aan en rondom het strand zeezoogdieren ontdekken, grote kolonies vogels, en een zee vol vis. Dit is een belangrijke etappe om het ontstaan van de Namib woestijn te begrijpen.

De twee laatste etappes worden gewijd aan die woestijn. De Sossusvlei, die men voor geen goud mag missen, met haar rood-oranje duinen, maar ook en vooral het reservaat van ‘Namib Rand’ : een unieke ontdekking!

L’ITINERAIRE EN BREF

- Windhoek

- Le Parc National d’Etosha

- Le Kaokoland

- Les Dunes Rouges du Désert du Namib

- WinhoekLES MOMENTS FORTS

- Safari animalier dans le Parc National d’Etosha

- Rencontre avec les Himbas dans le Kaokoland

- Observation de la faune et la flore unique au Kaokoland

- Croisière aux dauphins et aux otaries

- Les dunes de sable rouge du désert du Namib à Sossusvlei

- La beauté sauvage de la réserve du Namib Rand


QUAND DOIT-ON ALLER
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec